Eminence Grise
Dilano
Het logo van onze Stolwijker kaas: de Stolkse Boeren.
Stolkse Boeren
The Dutch Farmer
Chevrano
Holland Delta
Holland Tradition
Roemer
Pradera

Passion for quality!

Discover more...

Eminence Grise

Grottenkaas

De grottenkaas van Van der Heiden luistert naar de naam Eminence Grise. De naam zegt het al: Eminence Grise, onbetwist leider op het gebied van grotkazen.

In de Eminence Grise komt het beste van twee kaaslanden samen. Deze kaas wordt namelijk op Hollandse bodem gemaakt. Het affineren gebeurt vervolgens in een Franse grot. Dankzij het natuurlijke rijpingsklimaat van deze unieke locatie krijgt de kaas een bijzonder smeuïge en volle smaak.

(meer…)

Dilano

Dilano kruidenkaas: een verrassende combinatie van romige 50+ kaas en heerlijke ingrediënten.

Dankzij het brede assortiment aan smaakcombinaties heeft iedereen wel een eigen favoriet; citroen, pesto, truffel, pompoen, lavendel, peper, brandnetel, olijf-tomaat of komijn;

Dilano sluit altijd aan bij uw voorkeur.

(meer…)

Stolkse Boeren

Stolwijker boerenkaas

De Stolkse Boeren is een boerenkaas uit de omgeving van Stolwijk. Deze heerlijke Stolwijker kaas wordt door onze boeren van verse rauwe weidemelk uit eigen koeien vervaardigd.

Dankzij het authentieke recept en de natuurlijke manier van rijpen op houten planken creëert de Stolkse Boeren zijn eigen unieke smaak.

(meer…)

Het logo van onze Stolwijker kaas: de Stolkse Boeren.

The Dutch Farmer

The Dutch Farmer, een oer-Hollands natuurproduct, traditioneel handgemaakt uit weidemelk. The Dutch Farmer is ambachtelijk en puur vakmanschap. In een tijd van moderne technieken is en blijft boerenkaas maken nog ouderwets handwerk.

The Dutch Farmer wordt geproduceerd in Stolwijk, dichtbij de stad Gouda. Deze heerlijke kaas is verkrijgbaar van jong belegen tot extra oud.

Een traditie die wij koesteren en waar we trots op mogen zijn!

Chevrano

Chèvrano: Hollandse geitenkaas, verkrijgbaar in vele leeftijden en smaken:

Jong belegen, belegen of oude geitenkaas; gecombineerd met heerlijke ingrediënten als fenegriek, chilipeper, Italiaanse kruiden, brandnetel, lavendel of honing.

(meer…)

Holland Delta

De Holland Delta is onze premium Gouda kaas welke wij voornamelijk gebruiken als export kaas.

Dankzij de uitstekende, constante kwaliteit van de Holland Delta kunnen wij grote volumes van exceptionele kwaliteit bieden.

(meer…)

Holland Tradition

Holland Tradition is een bijzondere en in-house ontwikkelde productrange, die een kleine hoeveelheid plantaardig vet bevat. Ondanks deze minimale toevoeging heeft de Holland Tradition eenzelfde smaak als de traditionele Gouda kaas. Ons assortiment Holland Tradition vult hiermee het gat voor klanten die te maken hebben met invoerrechten voor kaas. (meer…)

Roemer

Het geheim van onze Roemer ligt in de uitgestrekte polders van Noord-Holland.

Koeien die hier grazen geven namelijk weidemelk die van nature romiger is dan melk die ergens anders vandaan komt.

Noord-Hollandse kaas is zodoende voller en romiger van smaak dan een Goudse kaas.

(meer…)

Pradera

Pradera is een geweldig smakelijke Nederlandse kaas voor iedereen die houdt van de Italiaanse levensstijl. De zichtbare zout- en eiwitkristallen geven onze Pradera zijn zoet-pikante smaak. Temperamento Italiano! (meer…)