Van der Heiden Kaas staat maandag 27 en dinsdag 28 september op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Hier kunt u ons vinden op de stands 230 en 019.

Op stand 230 kunt u de kwaliteit van onze Stolkse Boeren ervaren. De familie Van der Heiden en Stolkse Boeren zijn al generaties lang met elkaar verbonden. Van origine als kaasmaker en nu als rijper van deze heerlijke rauwmelkse boerenkaas. Stolkse Boeren is te verkrijgen in diverse leeftijden, gewichtsklassen, met toevoegingen en ook in verschillende verpakkingsvormen.

Naast de handel in de authentieke, traditionele Stolkse Boeren, is Van der Heiden Kaas altijd op zoek naar onderscheidende ambachten. Deze zoektocht vertaald zich in het merk Eminence Grise.

Eminence Grise is het beste van twee kaaslanden bij uitstek! De kaas wordt op Hollandse bodem gemaakt. Vervolgens geaffineerd in een Franse grot. Een unieke plek, waar een ideaal klimaat zorgt voor een perfecte, natuurlijke rijping. Zo krijgt deze bijzondere kaas een smeuïge, volle smaak.

De naam zegt het al: Eminence Grise, onbetwiste leider op het gebied van grotgerijpte kazen. Combineer de Grise kaas met uitgesproken wijnen, of experimenteer in diverse gerechten. En waardeer bovenal de unieke rijping op het marktplein, stand 019!

LET OP: Vooraf aanmelden is verplicht in verband met de coronamaatregelen. Dit kunt u gratis doen via deze link: gratis ticket Vakbeurs Foodspecialiteiten Houten 2021