Onze kwaliteit

Om die hoge kwaliteit te kunnen borgen en aantoonbaar te maken heeft Van der Heiden Kaas een aantal certificaten in huis, zoals:

– BRC-certificaat;
– IFS-certificaat;
– Weidegang certificaat;
– Procescertificaat 2;
– Procescertificaat 4.

Het voldoen aan deze certificaten wordt met regelmaat opnieuw getoetst, zodat de kwaliteit van onze producten en diensten blijft gewaarborgd.

De BRC-norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector en wordt – zeker in Nederland – door grote retailers nadrukkelijk geëist.

IFS-certificering is, net als de BRC-standaard, een combinatie van HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen. Door de eisen van de Duitse, Franse en Italiaanse retailers worden meer en meer leveranciers uit Nederland verplicht zich aan deze norm te conformeren.

De procescertificaten 2 en 4 tonen de kwalitatief hoogwaardige werkwijze aan voor het veredelen en verpakken van halfharde kaas. Daarnaast het geconditioneerde transport van hele en verpakte kaas.

Door voortdurend te werken aan het leveren van een optimaal product, blijft Van der Heiden Kaas garant staan voor een superieure kwaliteit.

Kwaliteitscertificaten

Klik op een logo om het certificaat in te zien.